Welcome
 
Do not delete this link

Bryton partner van Deceuninck – Quick Step Team

Thursday, January 10, 2019

Bryton kondigt met trots aan dat zij vanaf 2019 officieel partner is van het Belgische UCI World Tour Team Deceuninck –  Quick Step. Lees meer.


Deceuninck – Quick Step is de eerste World Tour ploeg die Bryton sponsort en is op dit moment hét nummer één wielerteam. In 2018 was de ploeg 73 keer de beste, waarvan 37 keer in World Tour wedstrijden. Daarmee was team Deceuninck - Quick Step de meest succesvolle ploeg ter wereld voor het zevende jaar op rij.Deceuninck – Quick Step, wat als sinds 2003 meerijd in het peloton, is een van de eerste teams die Bryton’s meest geavanceerde fietscomputers gebruikt.

Over het nieuws rondom de samenwerking met Bryton, zegt Deceuninck – Quick Step teammanager Patrick Lefevre het volgende: "We zijn blij om samen te werken met een partner als Bryton. Dit snelgroeiende merk ziet in deze samenwerking de beste weg voor de ontwikkeling van de producten. We zijn er zeker van dat deze samenwerking voordelen gaat opleveren voor beide partijen.’’

De nieuwe gelanceerde fietscomputers van Bryton zijn uitgerust met de hoogste nauwkeurigheid van GNSS-ondersteuning, vooraf ingeladen OpenStreetMap voor verbeterde routebegeleiding en biedt slimme functies zoals meldingen en ondersteuning voor dubbele sensoren.

"Dit is een ongelooflijke kans voor Bryton.", aldus Samuel Wang, CEO van Bryton. "We hebben gewerkt met professionele wielrenners sinds we met Bryton begonnen, maar we werken nu met het beste wielerteam ter wereld. We kunnen het Deceuninck –  Quick Step Team echt bekijken als een inspiratie voor ons bedrijf om door te gaan met het pushen en leveren van de beste producten ter wereld. " 

In 2019 zal de line-up van Bryton bestaan uit de Rider 15, Rider 410, Rider 450 en Aero 60. In de Benelux is Tehava exclusief distributeur van Bryton. Winkeliers kunnen bij Tehava terecht voor de aanschaf van de fietscomputers, en service en garantie. Meer info is te vinden op www.brytonsport.com en bij onze producten.


© Copyright 2019 Tehava. All rights reserved.